Thermokleding

De perfecte warmte met onze thermokleding, van thermobroeken tot aan thermovesten.

Het assortiment is momenteel erg overzichtelijk en aan ieder kledingstuk is gedacht.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 28

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 28

Hulp nodig bij het vinden van de juiste thermokleding?

Om je keuze makkelijker te maken lichten we graag een aantal modellen even kort toe.

Thermobroeken

Een thermobroek biedt de juiste warmte in de wintermaanden. Kies voor de absolute warmte met een echte thermo broek of bekijk de lange onderbroeken die strak om de benen zitten om de juiste warmte af te geven.

Zoek je een thermo onderbroek?

Daarvoor heeft Blaklader de warme Blaklader 1894 onderbroek met 70% Merino wol. Door de elastische taille zit het lekker comfortabel om de benen en blijft je onderlichaam lekker warm. Draag het onder je werkbroek en je kunt aan de slag!

Of een thermo onderbroek van Tricorp?

Bekijk dan de Tricorp THP1000 thermo onderbroek met heerlijke stretch materiaal. Hierdoor krijg je altijd de juiste pasvorm en is het onderkleding die werkelijk heerlijk zit. De onderbroek heeft een thermische werking waarbij het zich aanpast aan de buiten temperatuur. Erg handig!

Thermovesten

Onze thermovesten lijken eerder op bodywarmers en kunnen makkelijk over of onder / over een trui of jas gedragen worden.

Je werkjas voorzien van een thermo binnenjas?

Dat kan met Tricorp. Bekijk de Tricorp 652001/TBJ2000 thermo binnenjas die je makkelijk onder je werkjas kunt dragen en de juiste warmte afgeeft. Zo kun je een zomerjas makkelijk het hele jaar door dragen.

Thermojack

Ook met een werkjack is het fijn als deze voldoende warmte afgeeft en je dus makkelijk even aan kunt trekken op de koude dagen of momenten.