Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Amerikaanse Overall - Bretelbroek

De juiste overall voor de zomermaanden, de Amerikaanse overall.

Overalls zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Een Amerikaanse overall staat bekend om zijn mouwloze uitvoering waardoor deze vaak in de zomer gedragen wordt.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Welke Amerikaanse overall past het beste bij je!

We helpen je graag een handje! Zoek je een leuke bretelbroek of een high vis overall voor de zomer? We lichten een paar mooie modellen even toe!

Bretelbroeken / tuinbroeken

Voor sommigen is het prettig om een overall te dragen welke voldoende ventilatie biedt op de warme dagen. Een bretelbroek is dan de perfecte uitkomst. Hiervan hebben we een aantal comfortabele modellen in ons assortiment.

Een tuinbroek met een hoge zichtbaarheid en brede reflectiebanden?

Die vind je bij de Fristads 1001 high vis overall. Een comfortabele amerikaanse overall met verschillende zakken op de juiste plaatsen, verschillende EN ISO klasses en uitstekende kwaliteit. Ga veilig te werk met Fristads Kansas!

Amerikaanse overalls

Naast de tuinbroeken zijn er ook nog verschillende functionele amerikaanse overalls waarvan we er graag een aantal uitlichten.

Zoek je een high vis amerikaanse overall?

Het Blaklader 2653 high vis overall heeft voldoende fluorescerende kleuren om goed op te vallen. Door de contrast kleuren krijgt het juist een stoere uitstraling en door de brede reflectie banden val je ook op donkere dagen goed op. Deze fijne overall voldoet aan de EN471 en EN20471 klasse 2 normen. 

Zoek je een ander model Amerikaanse overall? Laat het ons weten via info@toolprof.nl en wie weet hebben we hem voor je!