Overalls

Vind hier de perfecte overall voor iedere seizoen!

Een amerikaanse overall, een high vis overall of een overall voor de winter nodig? We hebben ze alemaal!

Zoek je nog een bijpassende polo of t shirt?

Bekijk dan onze categorie polo shirts en t shirts.

12 Artikel(en)

12 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste overall?

Het aanbod overalls is momenteel erg groot waardoor de keuze voor de juiste overall natuurlijk iets lastiger wordt. Wat zijn nu eigenlijk de verschillen en in welke situaties kun je verschillende overalls het beste gebruiken? Wij geven je graag wat uitleg over de verschillende overalls in ons assortiment.

Overalls van Blaklader, Fristads, Havep enzovoorts. We hebben ze.

De overall die voor iedere klus perfect is?

Dat is de Blaklader 6270 overall met verschillende versterkingen op de kruisnaad en bij de duimstokzak. Daarnaast kun je de taille nog zelf verstellen en heb je voldoende zakken voor je handgereedschap.

Veiligheidsoveralls

Overall voor klinische omgevingen.

In bepaalde werkomgevingen is het belangrijk dat je over een overall beschikt die aan een aantal veiligheidseisen voldoet. Daarvoor is er de Fristads 8R012 Overall die voldoet aan de ISO norm klasse 3. Daarnaast heeft deze overall een verborgen rits, raglanmouwen en een ronde nek met drukknop. Ideaal voor ruimten waar hygiëne erg belangrijk is.

Overall kopen voor industrie

Werk je in de industrie? Dan is een goed wasbare overall met de juiste insteekzakken voor al je gereedschap ideaal.

De overall die industrieel wasbaar is?

Bekijk de Blaklader 6054 overall industrie waarvan de uiteinden van de mouwen nog aanpasbaar zijn en je ook de taille naar eigen wens kunt verstellen. 

Amerikaanse overall

Binnen de subcategorie amerikaanse overall is het aanbod nog steeds erg groot en divers, dus ook hier proberen we zoveel mogelijk de verschillen te laten zien. Een amerikaanse overall staat gelijk aan een overall met korte mouwen en is dus eigenlijk perfect voor de zomermaanden.

De perfecte alledaagse overall vind je bij Fristads!

Voor de overall met voldoende opbergzakken is er de Fristads 81 P154 amerikaanse overall met een verstelbare taille, zakken op alle mogelijke plekken zoals de borst, voor- achterzijde en aan de zijkant van het been. 

Luxe overall met oneindig veel opbergzakken voor je gereedschap?

Een overall met iets meer luxe opties is de Fristads 1111 luxe amerikaanse overall waarvan je naast de taille ook de beenlengte met 5 centimeter kunt verstellen. Wanneer je er nog een broek onder draagt kun je deze makkelijk bereiken door de zijopening en door de vele zakken op de overall kun je werkelijk al je gereedschap kwijt.

Zoek je een overall met stretch?

Hiervoor is er de Fristads 41 PS25 pro amerikaanse overall die ook ergonomisch gevormde knieën heeft voor een optimaal comfort en voldoende zakken voor al je gereedschap. Bekijk hem en ervaar het zelf!

Winteroverall

Een winteroverall is vaak volledig wind- en waterdicht en heeft een fijne warme gewatteerde voering.

Opvallende fluorescerende overall High vis

De laatste subcategorie zijn de opvallende overalls met fluorescerende kleuren en reflecterende banden zodat je op een veilige manier kunt werken en goed zichtbaar bent voor de omgeving.

De ideale amerikaanse overall met high vis, reflectie en oneindig veel gereedschapszakken?

Ook aan de zomermaanden is natuurlijk gedacht met de Blaklader 2653 amerikaanse overall high vis. Deze overall heeft een stoer uiterlijk en is verkrijgbaar in 3 mooie felle kleuren. De overall heeft daarnaast reflecterende veiligheidsbanden, voldoende opbergmogelijkheid voor je spullen en fijne verstelbare brede schouderbanden. Wat wil je nog meer?

Voor iedere werksituatie is er de juiste overall. Bij Toolprof helpen we je graag verder!