Onderkleding

Al je onderkleding zoals boxershorts, onderbroeken, onderhemden etc. vind je hier!

Voor bepaalde werkkleding is het fijn wanneer je hier bijvoorbeeld nog een lange onderbroek onder kan dragen. Bekijk ons aanbod hieronder en mocht je nog iets missen dan horen we het graag!

Maak je werkkledingset compleet!

1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van juiste onderkleding?

Binnen de categorie onderkleding is het aanbod zeer divers, van boxers tot aan lange onderbroeken. We lichten een paar leuke modellen toe!

Boxershorts

We hebben verschillende soorten boxershorts in het assortiment.

Zoek je een boxer met elastische taille?

Die vindt je in de Blaklader 1897 boxer die juist weer iets strakker zit en ook nog elastisch in de taille is voor een goede pasvorm. Deze wordt in een 2-pack geleverd waardoor je even vooruit kunt.

Boxershort met extra bescherming

Ook zijn er boxershorts ontwikkeld die extra bescherming bieden op de momenten dat dit nodig is. Soms is brandwerende werkkleding niet voldoende en is het ook van belang dat je onderkleding voldoet aan verschillende veiligheidseisen.

Lange onderbroeken

Een lange onderbroek is ideaal voor de koude dagen om onder je werkbroek te dragen zodat je het niet snel koud zult krijgen.

Lange onderbroek met extra bescherming

Een vlamvertragende lange onderbroek nodig?

De lange onderbroek met vlamvertragende bescherming is de Blaklader 1898 multinorm lange onderbroek welke het onderlichaam volledig beschermd tegen hitte. Het is het ondergoed met de ideale pasvorm door het high strech materiaal en dus eigenlijk perfect voor iedere situatie!

Thermo ondergoed / lange onderbroeken

Ondergoed welke extra warmte biedt is natuurlijk altijd fijn voor degene die veel buiten werken en niet goed tegen de kou kunnen. Het dragen van thermo onderkleding onder je werkbroeken is dan een ware uitkomst.

De warme onderbroek die je overal onder kunt dragen?

Bekijk bijvoorbeeld de Blaklader 1849 thermokleding gemaakt van Merino wol voor die heerlijke warmte. Door het strakkere model kun je het onder iedere werkbroek perfect dragen en is het totaal niet zichtbaar.

Een onderbroek die gemaakt is om wind tegen te houden?

De lange onderbroek voor wat extra warmte en dus voorzien van 50% Merino wol is de Blaklader 1891 warme onderbroek. Deze lange onderbroek is rib gebreid en heeft een multilaag stof dus is voor de dagen waarop een een frisse wind aanwezig is.

Zoek je een lange onderbroek / thermobroek met 70% merino wol?

De lange onderbroek met 70% Merino wol is de Blaklader 1894 onderbroek. Hij sluit mooi aan door de elastische taille en wordt vaak gedragen op de koude winterdagen.

Onderhemd

Voor de koude dagen is het dragen van onderhemden perfect! Het zit lekker strak zodat je het niet ziet onder je shirt door en je lekker warm houdt.

Thermo onderkleding / onderhemden

Onderhemd met col zodat ook je nek lekker warm blijft?

Er is ook een onderhemd die ervoor zorgt dat zowel je rug als nek voorzien is van extra warmte en waarbij koude lucht geen ruimte krijgt om er doorheen te dringen en dat is het Blaklader 4891 onderhemd. Dit onderhemd is voorzien van een rolkraag met ritssluiting zodat deze goed op zijn plek blijft zitten en biedt de juiste warmte door de 50% Merino wol.

Onderkleding dames

Ook aan de dames wordt natuurlijk gedacht met een mooie passende lange onderbroek welke gedragen kan worden onder eigenlijk iedere werkbroek.

We hebben de beste onderkleding voor je geselecteerd om het hele jaar lekker warm door te komen.