Havep

Havep heeft werkkleding met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Van mooie basis overalls nog aan brandvertragende werkjassen en tijdloze overhemden. Havep heeft het allemaal. Maak je garderobe aan werkkleding compleet met het uitgebreide assortiment van Havep!

Voor specifieke vragen over bedrijfskleding helpen we je graag verder via de chat of info@toolprof.nl.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Naar welke Havep werkkleding ben je op zoek?

Havep heeft alles om je werkdag comfortabel met de juiste werkkleding door te komen. Kies voor de veelzijdige werkbroeken, de stoere werkjassen of de functionele overalls. We geven je graag wat suggesties!

Havep werkbroeken

Binnen de Havep werkbroeken vind je een grote diversiteit aan broeken. Een mooie basis broek of een broek met veel zakken? De juiste broek is zo gevonden!

Havep high vis werkbroeken

Is het voor je werk belangrijk om goed zichtbaar te zijn? Dan is het dragen van een High vis werkbroek ideaal. We hebben een paar mooie opties voor je.

Havep werkjassen

Binnen de Havep werkjassen vind je mooie lange stofjassen, vlamvertragende jassen of stoere jacks. We lichten een paar leuke modellen even toe.

Havep overalls

De keuze binnen de Havep overalls is reuze! Van Amerikaanse overalls tot aan vlamvertragende overalls, Havep heeft ze allemaal!

Havep overhemden

Binnen de Havep overhemden vind je een mooie diversiteit aan werkkleding. Een mooi overhemd met korte mouwen voor de zomermaanden, waarvan ze ook het model hebben met lange mouwen voor de koudere dagen. Handig!

Het Havep overhemd met korte mouwen?

Dat is het Havep 1626 overhemd van 100% katoen. Een tijdloos overhemd met 2 handige zakken voor je belangrijkste spullen en fijne metalen knoopsluiting maken het een tijdloos en comfortabel overhemd.

Zoek je hetzelfde overhemd als de Havep 1626, maar dan met lange mouwen?

Die hebben we ook! Bekijk dit Havep 1624 overhemd eens. Ook dit overhemd heeft 2 borstzakken, metalen knoopsluiting en rugplooien in de rug voor een fijne pasvorm.

Havep bodywarmers

Uiteraard zijn er ook nog de Havep bodywarmers met een stoer uiterlijk of de juiste veiligheid om comfortabel te werken.

De functionele bodywarmer met mooie marineblauwe kleur?

Dat is de Havep 5056 bodywarmer met lekker veel zakken voor je gereedschap en mobiele telefoon. De bodywarmer die je perfect kunt combineren met al je werkkleding en altijd past!

Een high vis bodywarmer nodig?

Hiervoor heeft Havep ook een mooie bodywarmer in het assortiment, namelijk de Havep 5367 high vis bodywarmer. Deze bodywarmer heeft een mooie feloranje kleur en brede reflectiebanden zodat je van alle kanten goed zichtbaar bent. Ook is er genoeg ruimte voor je belangrijkste spullen en is het een goede windvanger. Perfect!

Voor iedere situatie heeft Havep de perfecte werkkleding!