Festool Invalzaag TS55 - Onderdelen

Festool Invalzaag TS55 Bestellen?

Ben je op zoek naar een Festool invalzaag en de juiste onderdelen die daar bij horen? We hebben ze allemaal voor je op een rij gezet zodat je in een oogopslag kunt zien waar je precies naar op zoekt bent.

Onderdelen Festool

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 32

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 32

Maak optimaal gebruik van je Festool TS55 met de juiste accessoires.

We helpen je graag met het maken van de juiste keuze door de verschillende opties even toe te lichten.


Wat is een invalzaagmachine?

Een invalzaag heeft bij stilstand een verborgen zaagblad in de machine die zich net boven de zool bevindt. Tijdens het zagen beweegt de gebruiker het zaagblad naar beneden waardoor deze vanaf de bovenkant in het materiaal valt. Dit is dan ook de reden dat de machine een invalzaag wordt genoemd.


Heb je de Festool TS55 afkortzaagmachine al?

We hebben momenteel namelijk een zeer scherpe actie. Bekijk de Festool TS55 REBQ plus cirkelzaag voor de spectaculaire prijs van €510,95! Bij de actie ontvang je nu standaard 2 geleiderails en 2 verbindingsstukken. Hiermee kun je perfect en nauwkeurig zagen. Wel zo fijn!


Festool Invalzaag met Geleiderail

Met een geleiderail maak je nauwkeurige en rechte zaagsneden mogelijk. Door het gebruik van een geleiderail bescherm je het werkstukoppervlakte tegen beschadiging en heb je een goede geleiding van je zaagmachine.


We hebben de geleiderail in de volgende afmeting:

Zoek je de Festool Foudraal om je Festool Geleiderail te beschermen?

We hebben hiervoor een beschermtas voor de meeste gebruikte afmeting, namelijk de FS 1400/2. Bekijk de Festool TS55 foudraal FS en zorg voor een uitstekende bescherming.

Festool TS55 zaagbladen

Wanneer je intensief gebruik maakt van je TS55 cirkelzaag, zullen je Festool zaagbladen ook weleens aan vervanging toe zijn. We hebben het complete overzicht met de verschillende type zaagbladen welke geschikt zijn voor je TS55!


Zoek je zaagbladen die geschikt zijn voor je Festool Invalzaag?

Bekijk dat de TS55 zaagbladen welke in 3 stuks geleverd worden. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Deze zaagbladen worden vaak gebruikt voor het zagen van massief hout en plaatmateriaal.


Heb je verschillende Festool zaagbladen en wil je deze veilig opbergen?

Bekijk dan de Festool opbergdoos voor je Festool TS55 zaagbladen. De doos is geschikt voor je CS50, CMS-GE zaagbladen en zorgen ervoor dat ze tijdens het transport niet beschadigen.

TS55 schroefklemmen van Festool

Om je geleiderail goed aan je werkbank te bevestigen kunnen de Festool TS55 klemmen je daar goed bij helpen. Bekijk de verschillende modellen om te zien welke manier voor jou het prettigste werkt.

Het juiste Festool onderdeel voor je Festool zaagmachine is op Toolprof.nl zo gevonden!