Bouwradio kopen?

Op elke steiger, bouwplaats en in elke werkplaats kom je ze tegen: bouwradio's. Wie wil er nou niet naar zijn of haar favoriete muziek luisteren tijdens het werk? Toolprof heeft een groot assortiment aan bouwradio's van topmerken zoals PerfectPro, Makita, Milwaukee en nog veel meer. Er zit gegarandeerd een bouwradio tussen die aan jouw wensen en eisen voldoet. Al onze bouwradio's zijn zeer robuust en kunnen tegen stof en vocht. Zo kun jij dus met een gerust hart op het werk naar je favoriete radiozenders luisteren! 

Onderdelen 46 tot 56 van totaal 56

Onderdelen 46 tot 56 van totaal 56

Wat is de beste bouwradio?

Welke bouwradio is het beste en wat betekenen al die termen? Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een digitale radio met dab+ ontvangst. Ze worden steeds populairder en ook radiozenders promoten DAB+. Maar wat is het precies? Wij leggen het kort en krachtig uit. Door onderstaand artikel te lezen, weet je wat de beste bouwradio voor jou is.

DAB+: Wat is het en wat kan je ermee?

Digital Audio Broadcasting is een Europees systeem dat sinds 1993 gedigitaliseerde radio-uitizendingen mogelijk maakt, als alternatief voor analoge radiosignalen. Je kunt deze signalen ontvangen via de computer, tablet of smatphone, maar ook via een DAB+ radio. De digitale radio, oftewel DAB+, is de opvolger van FM. Omdat deze radiozenders via een digitaal signaal worden verspreid, heb je geen last meer van storingen of ruis! Daarnaast worden er vaak ook meer radiozenders aangeboden dan op FM. Niet elke radio kan zomaar DAB+ ontvangen, daarom zijn er dus speciale DAB+ radio's te koop!

Wat kan je met de DAB+?

Met de DAB+ bouwradio's kun je zowel digitale zenders als zenders van de FM-radio gratis via de ether ontvangen. Doordat de audiostroom wordt samengeperst, is de ontvangst zonder gekraak en is het geluid van betere kwaliteit dan bij de analoge radio. Wanneer je digitale radio ontvangt kun je tientallen publieke en commerciële radiozenders ontvangen, zie hiervoor digitalradio.nl. Hieronder vallen zowel landelijke als regionale zenders. Het kiezen van deze zenders kan door middel van een alfabetisch overzicht. Dit betekent dat zenders niet langer op basis van frequenties gevonden moeten worden.

Bluetooth bouwradio: Wat is het en wat kan je ermee?

De bouwradio's met Bluetooth zorgen voor een draadloze verbinding tussen apparaten op korte afstand. Dankzij bluetooth kun je je eigen muziek luisteren op de bouwradio's. Er wordt namelijk verbinding gemaakt tussen een smartphone en de bouwradio. Niet elke radio kan zomaar via Bluetooth verbonden worden, daarom zijn er dus speciale Bluetooth radio's te koop!

Een bouwradio met Bluetooth verbinding zorgt ervoor dat je je eigen muziek kan luisteren door middel van een smartphone, laptop, tablet of MP3-speler. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om Bluetooth speakers te nemen, maar als je daarnaast ook radio wil kunnen luisteren is een radio met Bluetooth de beste keuze! Deze radio's bieden de mogelijkheid om zowel naar reguliere radiozenders te luisteren als naar muziek vanaf je eigen telefoon! Volledig draadloos, wel zo makkelijk.

Welke merken zijn er?

Bij Toolprof vind je alle topmerken tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben een zeer groot assortiment en kunnen snel leveren. Voorraadartikelen die op werkdagen voor 18:00 besteld zijn, kunnen de volgende dag geleverd worden. Bij Toolprof hebben we de volgende topmerken voor je in ons assortiment: 

En nog veel meer! Bestel jouw nieuwe bouwradio vandaag nog eenvoudig en snel online!

Bouwradio kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij Toolprof!