Alle schuurmachines op een rij!

De basis schuurmachine

Voor het glad schuren van grote oppervlakte of materialen en het verwijderen van verfresten wordt vaak een schuurmachine gebruikt. Het is een elektrisch gedreven product  die gemakkelijk over het oppervlakte heen beweegt voor de standaard werkzaamheden.

Vlakschuurmachine

Een vlakschuurmachine is breed inzetbaar en wordt vaak voor grotere oppervlaktes gebruikt. Voor moeilijk bereikbare plekken wordt het lastiger aangezien het een vierkante zool heeft. Het is ideaal voor vensterkozijnen of trappen.

Bandschuurmachine

Een bandschuurmachine is een ideaal product voor grote oppervlaktes die je snel wilt schuren zoals bijvoorbeeld een houten vloer, grote houten deuren of tafels. Wanneer je niet te veel druk uitoefent op de schuurmachine behaal je uitstekende resultaten. Tip is wel in de nerfrichting te schuren om beschadiging te voorkomen.

Excentrische schuurmachine

Voor wie grote oppervlaktes langdurig moet schuren biedt een excentrische schuurmachine de uitkomst. Het wordt vaak gebruikt voor grove oppervlakte en door het lichtgewicht kun je uren door gaan. Doordat hij continu roterende bewegingen maakt hoef je niet geen rekening te houden met de nerfrichting.

Het beste geschikt voor grotere rechte oppervlaktes aangezien hij kleine hoekjes niet kan bereiken. Dit moet geen belemmering zijn aangezien je deze natuurlijk makkelijk met de hand kunt opschuren.

Delta schuurmachine

De deltaschuurmachine is het product als je precies wilt werken en je een voorwerp hebt wat veel hoeken en moeilijk bereikbare plekken heeft. Door de puntvormige zool kun je alle hoeken en punten bereiken om een perfect resultaat te krijgen. Ze zijn compact en licht, dus perfect in gebruik.

Polijst schuurmachine

De naam zegt eigenlijk al genoeg! Wil je graag verschillende materialen glad polijsten dan mag een polijst schuurmachine niet ontbreken.

Weet je genoeg om direct je nieuwe schuurmachine te bestellen?

Wij hebben ze voor je:

Succes met het schuren van je nieuwe project / klus!