Herenmaten

Binnen de herenmaten zijn er ontzettend veel verschillende maten verkrijgbaar waardoor je vaak niet meer weet welke maat je hebt. Je moet even kort de tijd nemen om al je maten op te nemen en de juiste maat te bepalen.

Schrijf hem op of print hem uit, zodat je altijd gemakkelijk en snel kleding kunt bestellen! Klik op de tabel voor een grotere afbeelding.

 

Damesmaten

Voor de damesmaten wordt het iets makkelijker om snel te bepalen welke maat je nodig hebt aangezien deze veelal eenzelfde bouw hebben. Wanneer je de maten opgemeten hebt is het aan te raden om te kiezen voor de maat die het beste past bij de boven- en taillewijdte zodat je zeker weet dat hij goed aan zal sluiten.

Kindermaten

Voor kindermaten is in één overzicht te zien welke maat het meeste geschikt is aangezien er nog weinig verschillen zijn.

Omrekentabel

Naast t-shirts en polo's zijn er nog andere kledingstukken waarbij het handig is om te weten welke maat je moet kiezen. Vaak zijn er meerdere maten die goed zullen passen dus dit maakt het meten en omrekenen zeer gemakkelijk. Je hoeft enkel te weten welke maat je normaal draagt om te zien welke maat dit betreft voor bijvoorbeeld een parka of vest.

Tijd om de juiste werkkleding / bedrijfskleding te bestellen!

Hopelijk geeft bovenstaand overzicht goed weer welke maat je nodig hebt en kun je het favoriete werkkledingstuk gaan bestellen.

Hieronder vind je een compleet overzicht werkkleding zodat je direct bij de juiste afdeling terecht komt:

Veel plezier met je nieuwe aanwinst aan werkkleding!