Het is elk jaar weer de vraag, wat koop je dit jaar voor je partner voor Valentijnsdag? Wij hebben voor jou een lijst gemaakt met de ideale Valentijnscadeau’s voor jouw klusser thuis.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid tijdens het werken is erg belangrijk, een goed paar werkschoenen is dan ook onmisbaar. Deze werkschoen van Bickz heeft alles wat een werkschoen nodig heeft. De schoen is waterdicht, heeft een kunststof neus en is erg licht omdat de schoen metaalvrij is. Door de voering van de schoen kan het vocht goed afgevoerd worden en is er genoeg ventilatie. Door de tussenzool kunnen er geen scherpe voorwerpen door de onderkant van de schoen komen. 

Zuiver naar de radio luisteren zowel binnen als buiten

De Perfectpro dab+pro radio is een fijne en compacte bouwradio om als cadeau te geven aan je partner. Deze bouwradio is goed gebouwd voor het afspelen van zowel FM als DAB plus. Dus je hebt altijd zuivere radio ontvangst. Wanneer je externe muziek wilt luisteren kun je dit gemakkelijk doen door middel van een MP3 speler of je smartphone, de aux-ingang van deze radio maakt dit mogelijk. Zo is deze kleine en fijne bouwradio geschikt om kleinere ruimtes muzikaal op te vullen. Verras jij jouw geliefde met deze bouwradio?

Zelf aan de slag?

Deze gereedschapskist is ideaal om aan hem te geven voor Valentijnsdag. De gereedschapskoffer bevat alle materialen om als beginnende klusser aan de slag te gaan ! Met de Basis gereedschapskoffer van Toolprof heb je alles in huis wat een gemiddelde klusser heeft.

Het einde van de winter is in zicht

Langzamerhand stopt het koude weer en binnenkort komen de eerste warme zonnestralen weer tevoorschijn. Het is al weer bijna tijd om buiten aan de slag te gaan en om langzaam weer voor de bloemen en planten te gaan zorgen. Deze slangenwagen incl. 50 meter lange slang is ideaal voor kleine én grote tuinen.